VEŘEJNÁ SBÍRKA NA BLATENSKÉ VARHANY
Aktuálně je na účtu se začátkem září 2023 částka 138 tis. Kč! Děkujeme!
Transparentní účet, kam je možné přispívat - 123-7809620257/0100 (upozornění). Pokud potřebujete:
- potvzení o daru
- dárkový poukaz
napište na urad@obec-blatno.cz
Zde se můžete podívat na stav konta: https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-7809620257
QR platba:
Adopce píšťal spuštěny zde:
https://kvetnovskehudebnislavnosti.cz/sbirka-na-varhany
Link pro shlédnutí záznamů všech tří koncertů:
https://www.youtube.com/watch?v=b4xkaBj2Tug&list=PLYxcpDGfygmJxUzUHpJtR6-uAqRoLupgF&index=3
Meliorace a hrazení bystřin v lesích - § 35 lesního zákona
Stát hradí nebo podporuje protipovodňová opatření, protierozní opatření, odstraňování následků živelních pohrom a úpravu vodního režimu lesních půd.
Žadatelem může být:
Zpracování a předložení podnětu na opatření, rozhodnutí krajského úřadu, odboru životního prostředí, že akce je opatřením ve veřejném zájmu, žádost o příslib finančních prostředků.
Jednáním s krajským úřadem a podáním podnětu.
Obraťte se na krajský úřad - odbor životního prostředí, orgán státní správy lesů.
Na úřadě předložte:
Přílohou podnětu je doporučená tabulka Lesů ČR, s.p.
Správní ani jiné poplatky nejsou stanoveny.
Lhůty pro vyřízení nejsou stanoveny, závisí na počtu žadatelů a finančních limitech Ministerstva zemědělství.
Speciální stavební úřad (státní správa vodního hospodářství)
Příprava výběrového řízení na zhotovitele.
Tuto situaci nelze řešit elektronicky.
Bez časového omezení.
Adresa:
Obec Blatno, Blatno 1
430 01 Blatno
Telefon/fax: 474 625 839
E-mail:
uradblatno@centrum.cz
ID adresa: 92haqxs
Starostka:
Iveta Rabasová Houfová
Portál zadavatele: www.profily-zadavatelu.cz/profil/00261807
č.ú: ČSOB a.s., Chomutov
109600739/0300
IČO: 00261 807
DIČ: CZ00261807
Úřední hodiny:
Po: 8 – 12, 13 – 17
St: 8 – 12, 13 – 17
Návštěvnost:
ONLINE:1
DNES:34
TÝDEN:776
CELKEM:1005474
Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.
Volně ke stažení: